Esemény kalendárium

Petendi Pálinkaház

Petendi Pálinkaház

 

Fülig Jimmy és Piszkos Fred pálinkák


Látogasd meg pálinkafőzdénket Vigántpetenden. Könnyű megtalálni, a falu tetején áll, közvetlenül a szerpentin előtt. A helyiek már felépülése előtt is csak úgy mondták, ott találod, ahol a görbe út kezdődik. Igazán sorsszerű.

Légy laikus vagy műértő, gyere el hozzánk, és garantáljuk, más szemmel nézel ezután a pálinkára. Azokat a tényeket, tapasztalatokat, elképzeléseket mutatjuk be, amelyek meghatározták a Petendi Pálinkaház szakmai irányultságát, ezen keresztül pedig pálinkáink karakterét is.

Jelentkezz tárlatvezetésre, és tudj meg (majdnem ;) mindent a Fülig Jimmy és Piszkos Fred pálinkákról! Természetesen kóstolási lehetőség is van, sőt akár egy finom langallós vacsorával is egybekötheted a programot.

Kínálatunk

40%: alma, körte, szilva, cigánymeggy, kajszibarack, ágyas szilva, ágyas meggy, ágyas barack.
60%: cigánymeggy

Olvasd el Fülig Jimmy levelét, és ne habozz!

(Kérünk, hogy a biztonság kedvéért jelentkezz be telefonon. A számot a levél alatt találod!)


"FÜLIG JJIMMY LEVELE
ST. ANTONIO FŐHERCEGHEZ,
A BOLDOGSÁG SZIGETEK URALKODÓJÁHOZ

Nagyságos
Mi Első Samtan Tonio kiráji uraskodónak

ALMIRA
Félemelet, trónterem


Majdnem lebuktunk felség. Gyanutlanul leosonék pertut inni a néppel a rejtekjárat által és mit láték az első kocsmában? Ott vigyorgok Freddy bátyámmal 1üt a pálinkás üvegekről. Még szerencse, hogy kiráji modorom megtéveszté az embereket és nem ismertek mek. Énfelségem azonal megkóstolá magamat (S.K.). Hát ijen finom pálinkát még nem itam mégpedig. Egyre jobban teccik ez nekünk itt. Mer ez királyi ital. Mer a király itala ez. Mer ez az ital király. Mindegyik jó."


Tel: 06707733455 Kovács Miklós
www.fuligjimmy.hu
www.facebook.com/FuligJimmyPalinka

Kapcsolódó tartalmak